Voornaam Achternaam

Journalist

Bart van Woudenberg

Freelance Journalist

Hee! Leuk dat je op mijn site kijkt! Mijn naam is Bart van Woudenberg en ik ben student Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht. Daarnaast werk ik op vrijdag als stagiair bij het Financieele Dagblad, waar ik werk bij het FD Persoonlijk. Het FD Persoonlijk is het weekendmagazine van het Financieele Dagblad. Bovendien schrijf ik kleine aankondigingen van evenementen in de Agenda voor de zaterdagkrant.

Mijn passie ligt bij het schrijven. Ik ben breed georiënteerd, maar mijn interesse ligt bij de misdaad en bij de sportjournalistiek en in het bijzonder de voetbaljournalistiek. Ik heb een brede kennis over de voetbalsport en ben er erg bevlogen over.

Mijn social media:

Reportage

Over de stigmatisering van motorrijders in Nederland

Achtergrondverhaal

‘Ineens zat ik daar op straat en had ik helemaal niks meer’