Daniela van der Lubbe

Journalist
 

Hallo!

Ik ben Daniela van der Lubbe. Ik ben 20 jaar geleden op deze wereld gezet en ik woon in het prachtige Den Haag.

Mijn doel in de journalistiek is om mensen te informeren over onderwerpen waarvan ik vind dat er nog veel meer over geschreven en verteld mag worden. Denk hierbij aan de schending van mensenrechten, systematisch racisme en vrouwenrechten. Dit wil ik het liefst doen in de vorm van geschreven achtergrondverhalen of documentaires. Zo kan ik de tijd nemen om alles uit te pluizen en het stuk vorm te geven op een manier waarop het onderwerp het beste tot zijn recht komt.

De onderwerpen waarover ik wil schrijven zijn vaak serieus, maar ikzelf sta met humor en positiviteit in het leven. Een kenmerk van mij is dat ik geen onderwerp kan bedenken wat voor mij taboe is. Schrijven en praten over seksualiteit e.d. vind ik dus ook interessant.

Mijn hoop is dat mijn producties mensen iets bij kunnen brengen op een duidelijke en boeiende manier.

Mijn social media:

Vragen of opmerkingen? Ik hoor het graag!

13 + 1 =