Joost de Wilde

Welkom,

Wat leuk dat je op de een of andere manier terecht bent gekomen op mijn website. Ik ben Joost de Wilde, geboren in Apeldoorn en ik heb een passie voor presenteren (zowel radio als televisie), verslaggeven en het maken van video’s. Momenteel ben ik bezig met een studie journalistiek en werk ik voor de lokale omroep RTV-Apeldoorn om zo nog meer ervaring te kunnen opdoen.

Mijn interesses zijn bijna eindeloos, toch heb ook ik voorkeuren. Een paar van mijn favoriete onderwerpen zijn; sport, politiek, reizen en alle bizarre onderwerpen. Dat laatste klinkt misschien wat vaag en dat is het ook. Maar je kunt mij benaderen als je een verslaggever zoekt die een nacht op straat moet slapen, in een raar voertuig moet rijden, of undercover moet gaan bij een organisatie. Juist dergelijke onderwerpen vind ik geweldig.

Ik zal nooit meteen nee zeggen en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen. Mocht je mijn contactgegevens zoeken die staan ook op de website, kijk gerust even rond.