Marjolein van de Munt  

Op mijn elfde zag ik een foto van de haute couture show van Dior in Parijs. Dat was voor mij genoeg om me te realiseren hoe magisch de modewereld is en hoe graag ik in die wereld wil werken. Een aantal jaren later ben ik me als beginnend journalist dan ook gaan focussen op deze wereld. Interviews met mensen die dezelfde passie en liefde hebben voor mode als ik heb; dat is mijn expertise. Doelgericht, gestructureerd en met veel doorzettingsvermogen, probeer ik het maximale uit een verhaal te halen, zodat de lezer ook de nog niet eerder belichte kanten te zien krijgt van de modewereld. Ook houd ik me nog bezig met mijn uit de hand gelopen hobby, mijn Instagram. Dit is de plek waarop ik mijn favoriete outfits en bijzondere momenten deel. De combinatie van mijn passie, kennis en Instagram; dat maakt mij uniek als modejournalist.