Sasha Haasnoot

Journalist
 

Biografie

Ik ben Sasha Haasnoot (1999), een maatschappelijk geëngageerde journalist die ooit het vissersdorp Katwijk ontvluchtte en toevlucht vond in Delft, of zoals wij Delftenaren het graag zeggen: Delluf.

Maatschappelijke issues interesseren mij mateloos, evenals de politiek en cultuur van het Midden-Oosten. Het is mijn droom om de vrouwelijke Thomas Erdbrink te worden. Daarnaast heb ik een bovenmenselijke interesse voor dragqueens, ben ik een trotse feminist en heb ik een hekel aan prei.

Vrienden en collega’s omschrijven mij als een vlotte en energieke journalist die crossmediaal werk levert en zich zo kan onderdompelen in research dat ze dagen later weer boven water komt. Radio maken vind ik het mooiste dat er is. Zet mij maar voor een microfoon om te presenteren, te interviewen of laat mij een item maken. Ik vind het fascinerend wat je allemaal kunt doen met geluid. Kortom, ik ben een toekomstige correspondent met een grote belangstelling voor het Midden-Oosten en human interest onderwerpen, die het liefst het nieuws door de speakers van uw radio tot u brengt.

De sociale media van Sasha Haasnoot: