Selecteer een pagina

STIJN DE VRIES

Hallo!

Mijn ouders hebben mij Stijn de Vries genoemd, ik ben 19 jaar oud en sinds anderhalf jaar Utrechter. Ik ben geboren en getogen in het Verre Oosten, maar heb de Twentse weilanden verruild voor het dynamische stadsleven. Reizen, fotograferen, feesten, muziek, eten, films kijken en schrijven is waar ik van hou. Vrienden omschrijven me als een lange den, Netflixkenner en sociaal wezen met zwarte humor. Verder maak ik van alles wat ik mooi vind een foto, heb ik een intense hekel aan champignons en heb ik een passie voor beeld. Met mijn liefde voor schrijven, fotografie en video probeer ik mooie producties te maken.

Generalist met veel interesses en een passie voor beeld. Sociaal, eerlijk, assertief en ambitieus.

7

CURRICULUM VITAE

CV

PHOTOGRAPHY

EERDER ERIC, EEUWIG ERICA

HOMO’S GENEZEN DOE JE ZO