Zoë Bloem

Freelance journalist

Welkom!

Datgene wat ik zou kiezen als ik alleen op een onbewoond eiland zou wonen en maar één ding mocht meenemen? Een tikmachine. Zolang ik maar kan schrijven.

Dat is iets wat ik met veel liefde doe en altijd al gedaan heb.  Als journalist hoop ik mijn verhalen met de wereld te kunnen delen. 

Ik ben geïnteresseerd in human interest verhalen, het buitenland en de wetenschap. 

Momenteel leer ik nog veel op de School voor Journalistiek, maar over een paar jaar zul je mijn naam in verschillende tijdschriften en kranten zien staan.

Portfolio 

Achtergrondverhaal

“Buiten het bereik van kinderen houden”

Er zijn al verschillende onderzoeken gedaan maar toch durft niemand met zekerheid te zeggen wat op lange termijn de gevolgen zijn van de meest gebruikte ADHD-medicatie Ritalin. Dit terwijl het gebruik van Ritalin onder kinderen in de laatste tien jaar is verviervoudigd.

Reportage

“Mijn voornaamste doel is om me goed te voelen in mijn eigen
lichaam”

Fitgirls: Voor de meeste van ons geen onbekende term in 2018. Het is een trend van de laatste tijd die veel vrouwen proberen te bereiken. Zo’n zes keer per week trainen, altijd op je voeding moeten letten en vergeet vooral niet een fotootje te plaatsen op Instagram.

Interview

Praesent purus sem, ultrices sit amet gravida vel, semper ut metus. Praesent porttitor mi nec neque venenatis volutpat. Suspendisse odio quam, consectetur et leo ornare, ornare vulputate massa. 

Long read

In vulputate felis vel odio porttitor lobortis. Vivamus interdum efficitur leo, quis dictum lectus. Fusce convallis risus non lectus aliquam malesuada. Vestibulum vehicula, felis ac porttitor viverra

Contact

12 + 15 =